Vad vi gör

Övergången från analogt till digitalt var banbrytande, man kunde nu få fram bilder fortare, och snabbare veta att man ”har den”, man talar då om att man har det fotografiet man söker. Detta tog förr flertalet timmar eller dagar att få reda på alternativt att man använde polaroid för att få fram bilden på ett par minuter, men då i mkt litet format där det var svårt att se skärpan.
Men detta ställde automatiskt större krav på fotografen, man var nu tvungen att lära sig den digitala framkallningen och allt som hör det till, vilket gjorde att man la på en stor mängd jobb på dom redan tidspressade fotograferna. Det är där vi kommer in, vi hjälper fotografen fokusera på det dom gör bäst, alltså att fotografera.
Vi tar över hela det digitala flödet av fotografierna, vi ”framkallar” dom, ställer dom efter kundens önskemål och retuscherar efter önskemål.. Vi är alltså det moderna mörkerrummet.

Vi arbetar med högkvallitativ utrustning för att säkerhetsställa att fotografierna håller lika god nivå genom hela flödet. Vi använder därför kallibrerad hårdvara från Eizo, Apple och Wacom, samt mjukvara från bla Adobe, Phase One och Hasselblad.

Här kommer ett par exempel på vad vi kan göra.

 

 

Tveka inte på att höra av er om ni har någon fråga, eller rent av vill använda vårta tjänster.